ondersteuning administratie van ondernemers en particulieren

Inrichting bedrijfsadministratie

Het is belangrijk dat u, vanaf het moment van starten,  de bedrijfsadministratie van uw onderneming goed inricht. Waarom?
De Belastingdienst stelt eisen aan de inrichting van uw administratie, zoals regels met betrekking tot facturering, BTW-boekingen, gebruik privéauto enzovoorts.  Maar ook om te kunnen bepalen of u al dan niet als ondernemer wordt gezien. 
En: het maakt het doen van uw boekhouding en/of uw belastingaangifte(n) efficiënter en daarmee ook goedkoper. 
Ik doe uw maandelijkse boekhouding via e-boekhouden en/of alleen uw BTW-aangifte(n) en/of stuur uw facturen uit en benader bedrijven die (te) laat betalen. Er zijn allerlei zaken die ik u uit handen kan nemen. Net welke ondersteuning u nodig heeft. 
 

Administratie Ondersteuning 

Heeft u door omstandigheden uw administratie niet op orde? Mist u het inzicht in uw inkomsten en opgaven? Heeft u een DigiD nodig met sms-controle maar weet niet hoe dit aan te vragen? Dan ben ik er voor u!
Ik help u met uw rekeningen op te bergen en help u als het nodig is met het doen van uw betalingen. Ook als u op het moment het overzicht mist over uw financiën dan help ik u weer overzicht te krijgen en houden. 
Vraagt het ziekenhuis u uw onderzoeksuitslagen digitaal te bekijken of wilt u de nieuwe polis van uw ziektekostenverzekering inzien dan heeft u een DigiD met sms-controle  of de DigiD-app nodig. Ik leg u uit hoe het werkt en bespreek wat voor u het meest prettig werkt. We vragen het samen aan zodat u naderhand het ook zelf kan. Of ik ondersteun u.

Van Nieuwkerk Belastingadvies: voor al uw fiscale-financiële zaken, effectief en persoonlijk, dat is wel zo prettig!