ondersteuning administratie van ondernemers en particulieren

Inrichting bedrijfsadministratie

Het is belangrijk dat u (vanaf het moment van starten)  de bedrijfsadministratie van uw onderneming goed inricht. Waarom?
De Belastingdienst stelt eisen aan de inrichting van uw administratie, zoals regels met betrekking tot facturering, BTW-boekingen, gebruik privéauto enzovoorts.  Maar ook om te kunnen bepalen of u al dan niet als ondernemer wordt gezien. 
En: het maakt het doen van uw boekhouding en/of uw belastingaangifte(n) efficiënter en daarmee ook goedkoper. 
Ik doe uw maandelijkse boekhouding of alleen uw BTW-aangifte(n) of stuur uw facturen uit en benader bedrijven die (te) laat betalen. Er zijn allerlei zaken die ik u uit handen kan nemen. Net welke ondersteuning u nodig heeft. 
 

Administratie Ondersteuning 

Heeft u door omstandigheden uw administratie niet op orde? Mist u het inzicht in uw inkomsten en opgaven? Heeft u een DigiD nodig met sms-controle maar weet niet hoe dit aan te vragen? Dan ben ik er voor u!
Ik help u met uw rekeningen op te bergen en help u als het nodig is met het doen van uw betalingen. Ook als u op het moment het overzicht mist over uw financiën dan help ik u weer overzicht te krijgen en houden. 
Vraagt het ziekenhuis u uw onderzoeksuitslagen digitaal te bekijken of wilt u de nieuwe polis van uw ziektekostenverzekering inzien dan heeft u een DigiD met sms-controle  of de DigiD-app nodig. Ik leg u uit hoe het werkt en bespreek wat voor u het meest prettig werkt. We vragen het samen aan zodat u naderhand het ook zelf kan. Of ik ondersteun u.

Van Nieuwkerk Belastingadvies: voor al uw fiscale-financiële zaken, effectief en persoonlijk, dat is wel zo prettig!