Jolande van Nieuwkerk

Over mij

Ik ben Jolande van Nieuwkerk, opgegroeid op een agrarische onderneming in Honselersdijk waar ik veel van ondernemen heb meegekregen. Honselersdijk is sinds 2004 onderdeel van de gemeente Westland en is de plaats waar lang geleden prins Frederik Hendrik van Oranje Nassau met Amalia van Solms heeft gewoond.

Na een universitaire studie en diverse werkplekken verspreid over Nederland heb ik mijn thuis gevonden in het mooie dorp Bennekom. Een leven lang leren past bij mij en na een ommezwaai in mijn carrière heb ik de opleiding tot Register Belastingconsulent en tot executeur gevolgd.

Mijn brede werkervaring zet ik voort als zelfstandig ondernemer.

Persoonlijke aanpak 

Mijn behoefte is groot om met een persoonlijke aanpak mijn inhoudelijke kennis en levenservaring in te zetten. Ik wil u ontzorgen, door u te ondersteunen bij zaken zoals uw (financiële) administratie of uw (jaarlijkse) belastingaangifte. Of u een particulier of ondernemer bent, jong of wat ouder. Mijn ondersteuning is persoonlijk en op maat!

Waarom moet u bij mij zijn?

Ik bied ondersteuning op een manier die u vertrouwen geeft, persoonlijk is en op maat. U kunt op mij bouwen. Ik word geraakt door levensverhalen. Door mijn levenservaring kijk ik niet  snel ergens van op. Uw verhaal blijft bij mij. Anderen zeggen dat ik een fijne, vertrouwenwekkende sparringpartner voor hen ben.

Kennismakingsgesprek

Misschien wilt u eerst weten aan wie u uw financiële of fiscale zaken toevertrouwt. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij op kantoor of bij u thuis.

Van Nieuwkerk Belastingadvies: voor al uw fiscale-financiële zaken, effectief en persoonlijk, dat is wel zo prettig!

Ingeschreven: Lid van Register van Belasting Adviseurs, met jaarlijks verplichte cursussen  om  mijn fiscale kennis up to date te houden.